Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Roparja brutalno obračunala s trgovko

Žurnal24 main
V Beogradu so na zaslišanje pripeljali dva moška, ki sta se med ropom brutalno izživljala nad prodajalko v trgovini. Ta je huje poškodovana, vendar zunaj smrtne nevarnosti.

Devetnajstletni Aleksander Marinković in 23-letni Marko Nestorović sta še z enim prijateljem v torek zgodaj zjutraj oropala prodajalno v Beogradu. Čeprav se jim 56-letna prodajalka ni upirala, so jo roparji pretepli z bejzbolsko palico, nato pa jo še porezali z nožem.

"Marinković je bil med aretacijo ves krvav. Maskirne hlače so bile prepojene s krvjo, roke pa je imel krvave do komolcev. Njegov sostorilec Marko Nesterović je bil prav tako krvav, a manj kot Marinković," je za srbski Blic povedal vir, blizu policije. Tretjega storilca še niso prijeli, je pa potrjeno, da je Marinkovićev brat.

Vse skupaj je zabeležila varnostna kamera. "Ko smo gledali posnetke s kamere, smo bili šokirani zaradi brutalnosti roparjev, še posebej Marinkovića, ki je žensko rezal z nožem in jo nato vlekel po trgovini," je še povedal Blicev vir.

Ženska se zdravi na nevrološkem oddelku bolnišnice v Beogradu. Zdravniki pravijo, da je hudo poškodovana in bo potrebovala še nekaj preiskav, vendar je zunaj smrtne nevarnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.