Roparja zvezala uslužbenca

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Storilcev, ki sta davi oropala bencinski servis v Krvavem potoku, še niso našli. Poteka intenzivna preiskava.
Oglej si celoten članek

"Ob 6.53 smo bili obveščeni o ropu bencinskega servisa v Krvavem potoku. Policisti so postavili blokadne točke in izvajajo vse potrebne aktivnosti," je sporočila tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper, Anita Leskovec. Storilcev za zdaj še niso našli.

Uslužbenca zaprla v skladišče

Uslužbenec je prišel v službo skupaj s sodelavko. Ko je začel odklepati vrata trgovine, sta do njega pristopila moška, mu zagrozila in zahtevala, naj jima da denar. Nato sta oba uslužbenca zvezala z lepilnim trakom in ju zaprla v skladišče.

Ko sta se uslužbenca uspela rešiti traku, v prostorih trgovine ni bilo nikogar več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:43 30. Januar 2012.

    Ja je moralo pa biti ogromno denarja takole zjutraj po tričetrt ure odprtja, razen , če ni n tudi nočna, …

  • 10:27 30. Januar 2012.

    ...italijanski narkiči...nič novega...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.