Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Roparja zvezala uslužbenca

Oropan bencinski servis (Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Storilcev, ki sta davi oropala bencinski servis v Krvavem potoku, še niso našli. Poteka intenzivna preiskava.

"Ob 6.53 smo bili obveščeni o ropu bencinskega servisa v Krvavem potoku. Policisti so postavili blokadne točke in izvajajo vse potrebne aktivnosti," je sporočila tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper, Anita Leskovec. Storilcev za zdaj še niso našli.

Uslužbenca zaprla v skladišče

Uslužbenec je prišel v službo skupaj s sodelavko. Ko je začel odklepati vrata trgovine, sta do njega pristopila moška, mu zagrozila in zahtevala, naj jima da denar. Nato sta oba uslužbenca zvezala z lepilnim trakom in ju zaprla v skladišče.

Ko sta se uslužbenca uspela rešiti traku, v prostorih trgovine ni bilo nikogar več.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 11:43 30.januar 2012.

    Ja je moralo pa biti ogromno denarja takole zjutraj po tričetrt ure odprtja, razen , če ni n tudi nočna, ampak zopet je potem izmena ob 6.00 in zopet ni več nočnega izkupička v blagajni. Ja pa še polcajem eno ...prikaži večo brezvezno vprašanje. A tiste silne kamere ne delujejo ali so plastične in kdo od polcajskih generalov je proglasil ta slikovno-filmski material za državno tejno !Sam ne bi ga srat in čez tri dni cajtenge prositi za pomoč. Zakaj sploh obveščate javnost o ropu. Saj se nas to ne tiče in s tem samo kvarite sliko o naši lepi in varni deželi, ter pri prebivalcih povzročate samo posmeh na sicer vašo zelo strokovno delo. Hi , hi , hi!

  • 1111 10:27 30.januar 2012.

    ...italijanski narkiči...nič novega...