S čokoladnim jajčkom gomi ni nič narobe

Foto: ZPS
Foto: ZPS
Zveza potrošnikov Slovenije je odpoklic že umaknila s svoje strani na Facebooku, na svoji spletni strani ga še nameravajo.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali, da je Zveza potrošnikov Slovenije odpoklicala čokoladni jajček gomi, ki naj bi bil nevaren zaradi embalaže, v kateri je igračka. Ta naj bi bila tako majhna, da jo otrok lahko pogoltne.

Na nas se je obrnil uvoznik, ki zatrjuje, da gre za staro objavo in da podatek ne drži.

Znova smo preverili na Zvezi potrošnikov Slovenije, kjer so nam pojasnili, da so informacijo o odpoklicu res objavili včeraj, da pa je opozorilo veljalo za jajčke z rokom uporabe do 25. januarja 2013. Zato kupce znova opozarjamo, da so bili nevarni le jajčki, ki niso več v prodaji. S tistimi, ki jih na trgovskih policah najdete zdaj, ni namreč nič narobe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.