S kraja nesreče odpeljal in se zaletel v semafor

Foto: Profimedia
Trčila zaradi prekratke varnostne razdalje. Po trčenju odpeljal, a končal v semaforju.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 23. uro se je zgodila prometna nesreča v križišču Dunajske in Baragove ulice v Ljubljani. 31-letni voznik osebnega vozila Seat Cordoba je vozil po Dunajski cesti v Ljubljani in pri uvozu na hitro cesto H3 zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v zadnjo stran osebnega vozila znamke BMW 316. 

Po trčenju sta se voznika ustavila. Nato pa je 31-letni voznik nenadoma s kraja odpeljal naprej po Dunajski cesti ter v križišču z Baragovo ulico zapeljal v križišče skozi rdečo luč, pri tem pa sunkovito trčil v semafor. 

V nesreči je 31-letni voznik utrpel hude telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana.

Nesreča Pogrešanega 20-letnega motorista svojci našli v globeli ob glavni cesti

Še ena žrtev Trčil v nosilni steber nadvoza, avto je odbilo v drevo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.