S popustom bi plačal več?

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Bralec je med nakupovanjem opazil nenavadno "akcijo", v kateri, sodeč po napisu, izdelek s popustom stane več kot brez popusta.
Oglej si celoten članek

Bralec je med nakupovanjem naletel na nenavadno "akcijo". Za izdelek, ki v redni prodaji stane 0,71 evra, bi glede na obvestilo ob 50-odstotnem popustu plačal 1,17 evra.

Za pojasnilo smo se obrnili na prodajalca, ki nam je pojasnil, da se je zgodila človeška napaka pri izdelavi plakata. "Kupec je za izdelek plačal 0,35 evra, torej ni bil oškodovan glede na podatke na cenovnem označevalcu, saj je popust definiran sistemsko in se obračuna na blagajni," so nam pojasnili v Sparu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:44 21. Marec 2014.

    aja, hotel sem rečt, da me ne zanima kakšna je priporočena cena, pa cena brez popusta, pa cena pred znižanjem …

  • 21:41 21. Marec 2014.

    Kakorkoli že, jaz sem mnenja, da bi moral imeti izdelek ENO ceno. Največje zavajanje pa so tisti 72% popusti "ker …

  • 20:59 21. Marec 2014.

    Tudi jaz sem to že doživel. Če rata pač rata.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.