S princem se je srečal tudi Türk

Foto: EPA
Foto: EPA
V uradu predsednika Danila Türka so nam potrdili, da je princa Alberta med dopustom v Portorožu obiskal tudi predsednik. Šlo naj bi za povsem neuradno srečanje.
Oglej si celoten članek

"Knez Albert II. Monaški se je v Sloveniji mudil na zasebnem obisku. Ob tej priložnosti ga je sprejel tudi predsednik republike dr. Danilo Türk," so nam povedali v predsednikovem uradu.

Če je na obisku voditelj tuje države, ga predsednik vedno nekje sprejme, nam je še povedal Boštjan Lajovic iz urada: "Predsednik ga je sprejel, ker je to del običajne gostoljubne prakse."

Obisk zaseben, prav tako vsebina pogovorov

Lajovic dodaja, da je do srečanja prišlo na Obali. Informacij, o čem sta državnika govorila, in drugih podrobnosti iz urada, ker je šlo za zasebni obisk, niso posredovali. Zaradi zasebne narave srečanja tega tudi niso zabeležili na uradni spletni strani predsednika republike.

Kot smo pisali včeraj, je monaški princ Albert brez napovedi ali zbujanja preveč pozornosti konec tedna preživel v Portorožu. Princa, ki se bo naslednji teden poročil, so sicer ujele varnostne kamere enega od portoroških lokalov, kjer se je s spremstvom zabaval skoraj do jutra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.