S tem Belorusom ni dobro češenj zobat

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
43-letnik je na počivališču Ravbarkomanda poskušal oropati beloruskega voznika kamiona. Gotovo mu je bilo žal – v bolnišnici je zaradi udarcev pristal s hudimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

43-letni državljan Češke in Kosova je nekaj pred 3. uro ponoči poskušal ukrasti torbico z dokumenti 32-letnemu državljanu Belorusije, ki je v tem času spal v kamionu.

43-letnik je zbežal s kraja, Belorus pa je stekel za njim. Na makadamski cesti v bližini počivališča sta se sprla in nato stepla. Tat je izvlekel nož in porezal voznika kamiona, ki pa je tatu tako pretepel, da so ga huje poškodovanega odpeljali v klinični center. Policisti bodo še naprej obravnavali oba: češkega državljana zaradi roparske  tatvine, Belorusa pa zaradi povzročitve hude telesne poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 16:59 18. Oktober 2012.

    Katastrofa. V katerem kraju se je pa to zgodilo in katera patrulja z Butal je bla to?

  • 22:07 15. Oktober 2012.

    Je. Po nogah in rokah.

  • 09:02 2. Oktober 2012.

    Seveda, eden od preveliko podobnih primerov v tej naši banana republiki Sloveniji, na podlagi bolane zakonodaje in še bolj bolanih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.