Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

S tem Belorusom ni dobro češenj zobat

Rešilec Suzana Kos
43-letnik je na počivališču Ravbarkomanda poskušal oropati beloruskega voznika kamiona. Gotovo mu je bilo žal – v bolnišnici je zaradi udarcev pristal s hudimi poškodbami.

43-letni državljan Češke in Kosova je nekaj pred 3. uro ponoči poskušal ukrasti torbico z dokumenti 32-letnemu državljanu Belorusije, ki je v tem času spal v kamionu.

43-letnik je zbežal s kraja, Belorus pa je stekel za njim. Na makadamski cesti v bližini počivališča sta se sprla in nato stepla. Tat je izvlekel nož in porezal voznika kamiona, ki pa je tatu tako pretepel, da so ga huje poškodovanega odpeljali v klinični center. Policisti bodo še naprej obravnavali oba: češkega državljana zaradi roparske  tatvine, Belorusa pa zaradi povzročitve hude telesne poškodbe.

Komentarjev 20
  • Gregor Jakopič 16:59 18.oktober 2012.

    Katastrofa. V katerem kraju se je pa to zgodilo in katera patrulja z Butal je bla to?

  • Jean Kanoyev 22:07 15.oktober 2012.

    Je. Po nogah in rokah.

  • Freiherr 09:02 02.oktober 2012.

    Seveda, eden od preveliko podobnih primerov v tej naši banana republiki Sloveniji, na podlagi bolane zakonodaje in še bolj bolanih interpretacij. Policija samo še bolj meša to svinjarijo, smradi naokoli z objestnimi obravnavami, se igra z radarčki, preverja mopedke, ščiti ...prikaži več vlomilce in tatove, namesto da bi se resno in odgovorno lotili dela. Ščiti se vso ciganijo, kar je očitno, normalni navadni ljudje pa lahko samo oprezamo, kdaj in kje nas bo spet kateri zajedalec obral.Ma ne moremo več tako !?!?