S tem zapisom na Twitterju je Janša pokril hrbet Pivčevi

Foto: Anže Petkovšek Janez Janša
Predsednik vlade seje oglasil na Twitterju, kjer je v bran vzel kmetijsko ministrico Aleksandro Pivec.
Oglej si celoten članek
Od članov vlade se enako kot povsod drugje v normalnem svetu pričakuje, da bodo promovirali domača podjetja, podjetnike in kmete, njihove izdelke in destinacije. Čim več, tem bolje.
Predsednica DeSUS-a in kmetijska ministrica se je v nemilosti javnosti znašla potem, ko se je junija v izvedbi podjetja Vinakras mudila na Krasu, kjer je nastal tudi promocijski video.
 
Kot je pojasnila kmetijska ministrica, je bil prvi dan obisk zasebne narave in v zasebnem angažmaju, drugi dan pa je bila s službenim namenom gostja podjetja Vinakras. Udeležila se je več sestankov in zvečer odprla prenovljeno dvorišče kleti Vinakras.
 
"Nisem pa dolžna razlagati svojih zasebnih aktivnosti in aktivnosti svoje družine," je poudarila in dodala, da gre v članku, ki ga sicer podrobneje še ni prebrala, za vrsto zavajanj. Napovedala je tudi demanti.
 
Na Komisiji za preprečevanje korupcije (KPK) so za Dnevnik pojasnili, da se do primera še ne morejo opredeljevati, ker se morajo poprej seznaniti z vsemi relevantnimi podrobnostmi in okoliščinami.
 
So pa napovedali, da bo KPK zadevo preučila v predhodnem preizkusu, v okviru katerega preveri, ali obstaja sum kršitev iz pristojnosti komisije, in se na podlagi tega odloči o nadaljnjem postopku.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 59

  • vec
    22:15 26. Julij 2020.

    so pač odbili od plusa ki je priletel od iranskih (ni samo miljarda jih je več) in poplačali tistih 200 …

  • 22:03 26. Julij 2020.

    Levičarji čisto norijo, ne vedo zakaj gre ampak mora biti narobe . Ko je podobno počel Židan kot minister istega …

  • 21:08 26. Julij 2020.

    Ocitno je pivka nekomu dobro popusila,da jo zagovarja 😂🤣😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.