S to pretvezo je Zagrebčan ugrabil slovenskega državljana

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Zagrebčan s trditvami o nadnaravnih močeh ugrabil slovenskega državljana.
Oglej si celoten članek

V Zagrebu so v petek aretirali 37-letnega moškega, ki je osumljen ugrabitve slovenskega državljana. S trditvami o nadnaravnih močeh je moški 22-letnega Slovenca v začetku januarja prepričal v srečanje v Zagrebu, nakar ga je proti njegovi volji več kot tri tedne zadrževal v svojem stanovanju, poroča hrvaški portal N1.

Osumljeni se je na družbenih omrežjih predstavljal kot strokovnjak za katastrofe in oseba z nadnaravnimi močmi, tako je spoznal tudi svojo žrtev.

Policija sumi, da je Zagrebčan mladega Slovenca prepričal, da se 9. januarja sestaneta na območju Zagreba, nato pa ga odpeljal v svoje stanovanje ter ga tam prisilno zadrževal do minulega torka, navaja hrvaški portal N1. Pri tem naj bi uporabljal tudi verbalno nasilje in žrtvi odrekal hrano.

Grozljivo Na avtocesti nenadoma polkrožno obrnila. To je sledilo ... Bizarno Pri Črnomlju pred hišo našli mrtvo žensko. Neverjetno, zakaj je umrla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:26 12. Februar 2023.

    Butl je butl. Ena proti nič za Zagrebčana!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.