Svet
5580 ogledov

Na avtocesti nenadoma polkrožno obrnila. To je sledilo ...

DARS napačna smer avtocesta Saša Despot
V napačno smer je vozila pol kilometra, vse se je zgodilo v manj kot minuti.

V nesreči na avtocesti pri italijanskem Tržiču je danes umrla 82-letna voznica, ki je pred tem nenadoma polkrožno obrnila in povzročila čelno trčenje, so sporočili lokalni viri. V nesreči so bile poškodovane štiri osebe, med njimi mladoletnik in sovoznica pokojne, katere stanje naj bi bilo kritično, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Nesreča se je zgodila okoli 11.30 na odseku med krajema Vileš in Gradišče v Goriški pokrajini.

Pred tem je 82-letnica polkrožno obrnila in pol kilometra vozila v napačno smer. Nasproti ji je pripeljal avtomobil srbskih registrskih tablic iz Beograda, pri čemer je prišlo do silovitega trčenja, v katerem je ženska umrla, njena sovoznica pa je bila huje poškodovana, poroča tržaški časnik Primorski dnevnik.

Po podatkih koncesionarja avtoceste je do trčenja prišlo tik pred predorom na odcepu, ki avtocesto A34 povezuje z avtocesto A4. Oblasti so odredile obdukcijo, navaja Ansa. "Vse se je zgodilo v manj kot eni minuti," so povedali pri koncesionarju Autovia Venete.

V nesreči so bile poleg sovoznice pokojne poškodovane še tri osebe v drugem vozilu, in sicer mož, žena ter mladoletnik. Vse poškodovane so prepeljali v različne bolnišnice v bližini.

*Fotografija je simbolična

Nesreča na Hrvaškem Pozor, vznemirljiv video Svet Mladoletnika snemala divjanje. "Tudi če se zaletiva, boli naju k***c". Sledilo je močno trčenje. prometna nesreča Gančani Slovenija Policija razkrila podrobnosti o hudi nesreči, ki je zjutraj vzela tri življenja

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Toma 10:13 10.februar 2023.

    Mene čudi, da (še) zna polkrožno obrniti!

  • alen34 08:15 10.februar 2023.

    Neštetokrat sem že napisal da je potrebno starejšim vzeti vozniška dovoljenja ker niso primerni več za na cesto ne vsi imajo pa vse ostale prevoze zastonj

  • Ender3 18:26 09.februar 2023.

    Pri teh letih pa res ne sodiš na cesto in za volan!