S tovornjakom zaprl pot motoristu

Foto: Daša Purgaj
Foto: Daša Purgaj
Na Celjskem sta se zgodili dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami. V prvi se je poškodoval potnik na štirikolesniku, v drugi pa motorist, ki mu je tovornjak zaprl pot.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti so v zadnjih treh dneh obravnavali dve hudi prometni nesreči. Prva se je zgodila v soboto nekaj po 15. uri. 23-letni voznik štirikolesnika je vozil po lokalni cesti iz smeri Šentilja pod Turjakom proti Razborci. Ko je pripeljal iz blagega levega ovinka, je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal v obcestni jarek in trčil v drevesni panj. 36-letni potnik na štirikolesniku je pri tem padel iz vozila in se hudo telesno poškodoval.

S tovornjakom zaprl pot motoristu 

Drugo hudo prometno nesrečo so obravnavali ravno tako v soboto. Zgodila se je na Kocbekovi cesti na Ljubečni. 68-letni voznik tovornega vozila je med zavijanjem proti Arclinu v križišču z dovozno cesto k podjetju zaprl pot 28-letnemu motoristu, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Kljub zaviranju motorista sta vozili v križišču trčili. V trčenju se je motorist hudo telesno poškodoval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.