Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

S tovornjakom zaprl pot motoristu

Nesreča motorista Daša Purgaj
Na Celjskem sta se zgodili dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami. V prvi se je poškodoval potnik na štirikolesniku, v drugi pa motorist, ki mu je tovornjak zaprl pot.

Celjski policisti so v zadnjih treh dneh obravnavali dve hudi prometni nesreči. Prva se je zgodila v soboto nekaj po 15. uri. 23-letni voznik štirikolesnika je vozil po lokalni cesti iz smeri Šentilja pod Turjakom proti Razborci. Ko je pripeljal iz blagega levega ovinka, je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal v obcestni jarek in trčil v drevesni panj. 36-letni potnik na štirikolesniku je pri tem padel iz vozila in se hudo telesno poškodoval.

S tovornjakom zaprl pot motoristu 

Drugo hudo prometno nesrečo so obravnavali ravno tako v soboto. Zgodila se je na Kocbekovi cesti na Ljubečni. 68-letni voznik tovornega vozila je med zavijanjem proti Arclinu v križišču z dovozno cesto k podjetju zaprl pot 28-letnemu motoristu, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Kljub zaviranju motorista sta vozili v križišču trčili. V trčenju se je motorist hudo telesno poškodoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.