Samo ta operater vas ne bo olupil!

Foto: Profimedia Na telefonu Samsung Galaxy S8 dekle izbira What's up Foto: Profimedias Telefoniranje Foto: Shutterstock mobilna telefonija Foto: Profimedia pametni telefon mobilni telefon Foto: EPA Google Pixel mobilni telefon Foto: Profimedia mobilni telefon
Pazite, da ne boste med tistimi, ki bodo morali konec meseca plačati astronomski račun za mobitel.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji košarke, edini telekomunikacijski operater, ki je svojim naročnikom omogočil brezplačen prenos podatkov v Turčiji, je A1. Njihovi uporabniki lahko torej brezskrbno uporabljajo družbena omrežja, pošiljajo domov fotografije in podobno.

Za uporabnike vseh ostalih operaterjev pa imamo slabo novico. Podatkovno gostovanje v Turčiji je zelo drago. Za 1 MB prenesenih vsebin vam bo denimo Telekom zaračunal kar 12 evrov, podobno tudi Telemach, pri T-2 pa vam bodo za 1 MB zaračunali astronomskih 24,4 evra.

Pozor, torej, pri uporabi prenosa podatkov.

So se pa danes oglasili na Slovenskih železnicah, kjer vsem navijačem, ki se bodo v ponedeljek ob 18.00 v Ljubljani na Kongresnem trgu udeležili sprejema košarkarske reprezentance, obljubljajo brezplačen prevoz do prestolnice in nazaj domov.

Brezplačne povratne vozovnice lahko navijači dobijo od ponedeljka od 12. ure naprej na prodajnih mestih Slovenskih železnic. Edini pogoj je, da na prodajna mesta pridejo z navijaškimi rekviziti!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:09 18. September 2017.

    In pol se A1 oglaša, ki ima najbolj poden ponudbo in najdražji prenos podatkov v sloveniji, če prekorašiš količino v …

  • 12:07 17. September 2017.

    samo proč od Telekoma (tako pri mobilni, kot pri ostalih storitvah) - mislijo, da so še vedno edini v državi …

  • 10:13 17. September 2017.

    > "Bil pri simobilu - nikoli več. Slaba storitev. Draga storitev. Nikakršen odnos od njih do strank. TELEKOM JE ZAKON …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.