Slovenija
37430 ogledov

Samo ta operater vas ne bo olupil!

Na telefonu Samsung Galaxy S8 dekle izbira What's up
1/6
Pazite, da ne boste med tistimi, ki bodo morali konec meseca plačati astronomski račun za mobitel.

Ljubitelji košarke, edini telekomunikacijski operater, ki je svojim naročnikom omogočil brezplačen prenos podatkov v Turčiji, je A1. Njihovi uporabniki lahko torej brezskrbno uporabljajo družbena omrežja, pošiljajo domov fotografije in podobno.

Za uporabnike vseh ostalih operaterjev pa imamo slabo novico. Podatkovno gostovanje v Turčiji je zelo drago. Za 1 MB prenesenih vsebin vam bo denimo Telekom zaračunal kar 12 evrov, podobno tudi Telemach, pri T-2 pa vam bodo za 1 MB zaračunali astronomskih 24,4 evra.

Pozor, torej, pri uporabi prenosa podatkov.

So se pa danes oglasili na Slovenskih železnicah, kjer vsem navijačem, ki se bodo v ponedeljek ob 18.00 v Ljubljani na Kongresnem trgu udeležili sprejema košarkarske reprezentance, obljubljajo brezplačen prevoz do prestolnice in nazaj domov.

Brezplačne povratne vozovnice lahko navijači dobijo od ponedeljka od 12. ure naprej na prodajnih mestih Slovenskih železnic. Edini pogoj je, da na prodajna mesta pridejo z navijaškimi rekviziti!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Tejč 11:09 18.september 2017.

    In pol se A1 oglaša, ki ima najbolj poden ponudbo in najdražji prenos podatkov v sloveniji, če prekorašiš količino v paketu.

  • Klemen Šuligoj 12:07 17.september 2017.

    samo proč od Telekoma (tako pri mobilni, kot pri ostalih storitvah) - mislijo, da so še vedno edini v državi ter da imajo monopol in lahko sami postavljajo cene za neke storitve, ki jih drugi ponudniki ponujajo za pol ceneje. ...prikaži več Sicer pa za prenos podatkov kot pameten državljan uporabljam internetno omrežje - vse ostalo v mobilnem omrežju je metanje denarja stran in zgolj in samo afnanje. Mobilni telefon naj služi zgolj telefoniranju - pa ne bo npr. brskanja po spletu in uporabe socialnih omrežij

  • popokatopetl 10:13 17.september 2017.

    > "Bil pri simobilu - nikoli več. Slaba storitev. Draga storitev. Nikakršen odnos od njih do strank. TELEKOM JE ZAKON !" ...... Kolkr zastopim, Simobila ni več, se pa nad A1 še bolj pritožujejo. Kar se pa Telekoma tiče jih ...prikaži večh pa ravno zapuščam, ker so me malo preveč nesramno olupili. Tolk da boš vedel, tudi njim se vsem po vrsti hebe za stranke. Pri tehle "premium" operaterjih podporo samo plačuješ, ko pa pride težava vidiš da je ni. Pri nizkocenovcih to vsaj vnaprej veš ;(