Sara Ahlin Doljak: Vaš članek je morda obrodil prve sadove

Foto: osebni arhiv Foto: osebni arhiv
Naš članek je morda obrodil prve sadove ... Odvetnica z multiplo sklerozo, ki ne more govoriti, je na sodišču v Kopru testirala novo dvigalo.
Oglej si celoten članek

Pred slabim mesecem smo pisali o odvetnici Sari Ahlin Doljak, ki premika meje. Zaradi zapletov pri multipli sklerozi so ji morali vstaviti traheostomo in trenutno ne more govoriti, a je stranke na sodišču kljub temu uspešno zastopala kar s tablo piši-briši. 

Ker je na vozičku, je opozorila, da na več sodišč ne more vstopiti. 

Slovenija Sara Ahlin Doljak: Odvetnica, ki ne more govoriti in je "zmagala" s tablo piši-briši

"Vaš članek je mogoče res obrodil prve sadove ... včeraj, 24. novembra sem na sodišču v Kopru prva testirala novo dvigalo. Navdušenje zaposlenih in mene neizmerno," nam je sporočila. "Tudi zato smo bolniki MS, da ozaveščamo javnost, da smo prisotni, tudi v službi," nam je sporočila Sara Ahlin Doljak. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.