Še en beg pred policisti s poškodbami

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Znova z avtomobilom nad policiste. Včeraj je voznik policiste z avtomobilom napadel tudi pri Kočevju. Policija ga je ustavljala zaradi suma tatvine.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, jih je občan včeraj okoli 13. ure obvestil, da je v izobraževalni ustanovi v Sodražici oseba, ki naj bi pred časom že izvršila več tatvin denarnic.

Policisti so v Sodražici takoj zatem izsledili 28-letnega voznika osebnega vozila znamke Peugeot 206, ki je ustrezal opisu prijavitelja. Poskušali so ga ustaviti z vklopom zvočnega signala in modre rotacijske luči, vendar voznik znakov ni upošteval in je s pospešeno hitrostjo začel bežati v smeri proti Žlebiču, kjer so ga nato z dodatno patruljo ustavili.

Ko sta policista pristopila do ustavljenega vozila, je voznik zapeljal na policista in ga podrl, drugega pa oplazil, nato pa trčil v službeno vozilo policije, zapeljal prek pločnika, tam podrl prometni znak in znova začel bežati proti Kočevju.

V Bosljivi Loki je zapeljal iz vozišča, nakar so ga policisti prijeli. V vozilu je imel še 28-letno sopotnico, oba pa sta se pri zdrsu z vozišča poškodovala.

Z nadaljnjim zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je za 28-letnika razpisanih več ukrepov prijetij s privedbo zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, zato so ga prepeljali v ljubljanske zapore. Zoper predrzneža bodo policisti zaradi kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:59 4. Januar 2013.

    Menda je barabon sam MONARH, saj po opisu sodeč.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.