Še en mobilni paket pod deset evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bob po novem ponuja paket carski bob.
Oglej si celoten članek

Nizkocenovni ponudnik bob od danes do konca meseca ponuja paket carski bob, v katerem ponujajo 1500 minut pogovorov, 1500 sms-ov in 1500 MB prenosa podatkov za 9,99 evra na mesec. 

Včeraj smo pripravili primerjavo paketov izimesec S in Spar 1500, ki ponujata skupaj 1500 enot in staneta 6,90 oziroma 6,99 evra.

Bob je doslej ponujal paket big bob, ki za 19 centov manj kot carski bob ponuja le tisoč minut pogovorov in 1000 sms sporočil ter nič prenosa podatkov. 

V preteklosti so imeli v ponudbi tudi brutalni bob, ki je ponujal po tisoč minut, sms sporočil in megabajtov prenosa podatkov. Enote v tem paketu bodo decembra potrojili. 

Bob deluje v Simobilovem omrežju, ne ponuja možnosti obvestila o zgrešenem klicu v času nedosegljivosti, kvota pa ne vključuje MMS sporočil in sporočil, poslanih v tujino. Ko zmanjka enot v zakupljeni kvoti, dodatna enota stane štiri cente. Sim kartica, ki vključuje sto minut, stane 14,90 evra.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.