Slovenija
54 ogledov

Še en mobilni paket pod deset evrov

mobitel pametni telefon iPhone Shutterstock
Bob po novem ponuja paket carski bob.

Nizkocenovni ponudnik bob od danes do konca meseca ponuja paket carski bob, v katerem ponujajo 1500 minut pogovorov, 1500 sms-ov in 1500 MB prenosa podatkov za 9,99 evra na mesec. 

Včeraj smo pripravili primerjavo paketov izimesec S in Spar 1500, ki ponujata skupaj 1500 enot in staneta 6,90 oziroma 6,99 evra.

Bob je doslej ponujal paket big bob, ki za 19 centov manj kot carski bob ponuja le tisoč minut pogovorov in 1000 sms sporočil ter nič prenosa podatkov. 

V preteklosti so imeli v ponudbi tudi brutalni bob, ki je ponujal po tisoč minut, sms sporočil in megabajtov prenosa podatkov. Enote v tem paketu bodo decembra potrojili. 

Bob deluje v Simobilovem omrežju, ne ponuja možnosti obvestila o zgrešenem klicu v času nedosegljivosti, kvota pa ne vključuje MMS sporočil in sporočil, poslanih v tujino. Ko zmanjka enot v zakupljeni kvoti, dodatna enota stane štiri cente. Sim kartica, ki vključuje sto minut, stane 14,90 evra.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.