Huda nesreča, umrl je 33-letnik

Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti
Povzročitelj nesreče je odpeljal s kraja.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 20.50 se je na regionalni cesti Črenšovci – Turnišče zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 42 letni voznik kombija je med vožnjo iz smeri naselja Črenšovci proti Turnišču izven naselja Gomilica, trčil v 33-letnega pešca, ki se je tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Voznik kombija renault trafic je zapeljal na obcestno bankino ter trčil v pešca, nato pa odpeljal naprej. 

Čaka ga kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu in zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.

Fotografija je simbolna. 

Prav tako včeraj je na štajerski avtocesti umrla mlada sopotnica, vozil je voznik začetnik

Slovenija Vozil je voznik začetnik, mlada sopotnica je mrtva

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:00 8. Maj 2018.

    avtocesta brez odstavnega pasu, ko kamioni nimajo kam; res sramotno hitrosti pa kot na kakšni obvoznici.

  • 08:35 6. Maj 2018.

    V razmislek ministrici iz Prekmurja ,ki je premalo naredila za varnost na cestah in opozorilo volivcem pred odločitvijo komu bodo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.