Še ena nesreča zaradi alkohola

Foto: gasilsko društvo Lavrica
Foto: gasilsko društvo Lavrica
Nekaj pred 12. uro se je v Lavrici zgodila prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Voznik pod vplivom alkohola je povzročil prometno nesrečo na cesti v Lavrici, v katero so bila vključena štiri vozila. S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je povzročitelj trčil v zadnji del osebnega vozila, ki je zavijalo levo, pri čemer je udeleženi voznik utrpel lažje poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v KC Ljubljana.

Po trčenju med omenjenima voziloma je vozilo odbilo še v voznico osebnega vozila  in voznika tovornega vozila. 

Zaradi prometne nesreče je bil promet oviran do druge ure v obe smeri, saj je bila cesta polita s tekočinami, sedaj pa že poteka nemoteno.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.