Še ena smrt na slovenskih cestah

Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Motorist je na mestu dogodka poškodbam podlegel.
Oglej si celoten članek

Na Tržaški cesti v Mariboru se je v križišču k trgovini Merkur malo pred 13. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebni avtomobil in motor, pri čemer je motorist na kraju dogodka umrl. Cesta je trenutno iz smeri Maribora proti Hočam zaprta, obvoz pa je urejen preko Razvanja.

Kot so še pojasnili na Policijski upravi Maribor, policisti opravljajo ogled kraja prometne nesreče, več informacij o dogodku pa bodo posredovali, ko bo ta v celoti končan.

S prometno informacijskega centra so prav tako sporočili, da je regionalna cesta Hoče-Maribor na Tržaški cesti proti Hočam zaprta, zato nastajajo zastoji.

*Fotografija je simbolična.

PIVKA Dva mrtva motorista v dveh dneh

Foto: Gregor Prebil Policija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:15 22. Oktober 2019.

    Zakaj se ubijamo na cestah ? AVP in ostali ste zamudili rešeti še eno življenje . Policija mora izvajati preventivo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.