Še ena smrtna žrtev na cestah

Foto: Gasilska brigada Maribor Fotografija je simbollna.
Foto: Gasilska brigada Maribor Fotografija je simbollna.
V hudi prometni nesreči na štajerskia vtocesti pri počivališču Lopata je umrl voznik vozila, ki je trčil v zadnji del tovornjaka.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek ob 1.27 ponoči se je na štajerski avtocesti pri počivališču Lopata v smeri Maribora zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Prometna nesreča se je zgodila, ko je voznik osebnega vozila trčil v zadnji del tovornega vozila. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

"Okoli pol dveh zjutraj smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti, v bližini počivališča Lopata, v smeri proti Mariboru," je pojasnila Milena Tribulin iz PU Celje. "Voznik osebnega vozila, švicarskih registrskih oznak, je na voznem pasu trčil v tovorno vozilo s polpriklopnikom in se zagozdil podenj."

Vozilo je v nesreči zagorelo, voznik, katerega identiteta še ni potrjena, je umrl na kraju nesreče. V vozilu je bil sam.

To je letos deseta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Policija v pregledu zadnjih 24 ur navaja, se je v 39 prometnih nesrečah nastala premoženjska škoda, v 11 nesrečah so bili udeleženci lažje, v štirih nesrečah huje telesno poškodovani, v eni prometni nesreči pa je ena oseba umrla.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:20 12. Junij 2017.

    štajerskia vtocesti

  • 07:53 12. Junij 2017.

    Štajerla......počivališče LOM a v resnici se je zgodilo pri Lopati.....super novinarji še kopirat več neznate!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.