Še ena tragedija: Umrl na kraju nesreče, na cesti nastal kaos

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Prometna nesreča
Danes, nekaj po 4. uri zjutraj se je na dolenjski avtocesti v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo, ker je 70-letni voznik vozil po levem prometnem pasu v nasprotni smeri na avtocesti iz smeri Rudnika proti Grosuplju, so sporočili policisti.
Oglej si celoten članek

Na viaduktu Reber je čelno trčil v vozilo, ki ga je nasproti pravilno pripeljal 48-letni voznik. 70-letni voznik je na kraju nesreče umrl, udeleženi voznik pa je bil huje telesno poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v KC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. O ugotovitvah prometne nesreče bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Avtocesta je zaradi ogleda kraja in odpravljanja posledic nesreče v smeri Ljubljane zaprta, obvoz je urejen. Vsa vozila so preusmerjena na cesto Šmarje Sap - Škofljica - avtocestni priključek Ljubljana jug. Nastal je daljši zastoj do priključka Grosuplje vzhod ter na cesti Cikava – Lavrica in Pijava Gorica - Lavrica.

Policisti vse voznike prosijo, da vozijo strpno, prilagodijo hitrost in upoštevajo prometno signalizacijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.