Še ena žrtev na naših cestah

Foto: Simbolična fotografija, Profimedia
Foto: Simbolična fotografija, Profimedia
Voznik je trčil v avto pred seboj. Trk je bil usoden.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem v smeri Kopra se je danes okoli 14. ure zgodila prometna nesreča, v katero sta bila udeležena dva osebna avtomobila. 80-letni voznik osebnega vozila, ki je trčil v zadnji del vozila pred seboj, je za posledicami nesreče v bolnišnici umrl, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Kot so ugotovili policisti, je 80-letni voznik vozil po prehitevalnem pasu, ko se je voznik pred njim zaradi gneče ustavil v koloni. Zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji je 80-letnik trčil v zadnji del vozila. V nesreči sta se on in njegova sopotnica v vozilu poškodovala in sta bila s kraja nesreče odpeljana z reševalnim vozilom. Voznik je čez nekaj ur v bolnišnici za posledicami prometne nesreče umrl, pri potnici pa so ugotovili lažje poškodbe.

O ugotovitvah policije bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, so še sporočili iz PU Ljubljana.

Tragično 28-letnik mu je odvzel prednost, nič kriv voznik mopeda je umrl

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.