Še končali ga niso, pa ga že rušijo

Foto: J. L.
Foto: J. L.
Zaradi napak, so morali deloma že zgrajen prizidek vrtca podreti. Gradbena dela se bodo tako najverjetneje zavlekla.
Oglej si celoten članek

"Prizidek še ni bil dobro zgrajen, pa  ga že rušijo," je ob fotografijah včerajšnjega nenavadnega početja gradbenih delavcev zapisal bralec, ki je omenjeno rušenje objekta v Šiški v Ljubljani tudi fotografiral. Gre za vrtec Mojca v Kosezah, kjer so nedavno začeli graditi prizidek za večnamenski prostor. Po podatkih mestne občine Ljubljane, naj bi bi z investicijo končali v 2017.

Foto: J. L. Vrtec Mojca Koseze "Prišli so nadzorniki, se sprehodili naokrog in ugotovili, da je z gradnjo nekaj narobe, da so našli napake. Zato so nas obvestili, da bo treba prizidek pač podreti," nam je na vprašanje, kaj se dogaja v njihovem vrtcu, odgovorila ravnateljica Vrtca Mojca Jovi Vidmar.

"Še sreča da so napako ugotovili že zdaj in ne pozneje, ko bi bili v tem prostoru otroci," je dejala ravnateljica in dodala, da vso dogajanje in hrup okoli vrtca na srečo ne moti otrok, saj je gradbišče na drugi strani njihovih prostorov in igrišča. "Je pa res, da se bodo dela na objektu, ki ga sicer zelo potrebujemo, sedaj nekoliko zavlekla," je še dodala Vidmarjeva.  

Za gradnjo 157.372 evrov vrednega prizidka so na javnem razpisu izbrali podjetje Lesnina MG oprema, ki bi moralo zgraditi v 75 koledarskih dneh. V primeru zamude ima naročnik v skladu s pogodbo možnost zahtevati tudi zamudne obresti.

vanda.levstik@zurnal24.si

Foto: J. L. Vrtec Mojca

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:43 31. Julij 2016.

    Se mi zdi da gre tu teh 75 dni izvajalcu, ki opravlja zidarska dela. Potem sledi še vse ostalo (elektrika, …

  • 07:13 30. Julij 2016.

    Še enkrat, izvajalec zadevo že podira, 75 dni od danes, pa je sredina oktobra in ne 2017. Danes posel v …

  • 19:50 29. Julij 2016.

    To je zdaj Slovenija - samo, da je poceni. Večina projektov je za en drek, narejeno slabo in brez vsebine. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.