Še najmanj 10 dni bo kislo vreme

Foto: Žurnal24
Poletje in vroči dnevi se zaenkrat še kar izmikajo: še najmanj deset dni bo namreč deževalo. Jutri in v naslednjih dneh bo delno jasno le na vzhodu države.
Oglej si celoten članek

Danes in ponoči in jutri v zgodnjih urah bo zmerno do pretežno oblačno. Na vzhodu bo povečini suho, drugod pa bodo občasno manjše padavine.

Čez dan se bo v vzhodnih krajih zjasnilo, drugod pa bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami. Teh bo največ v zahodni Sloveniji.

Več informacij o vremenu najdete na našem portalu vreme.net.

Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 11, najvišje dnevne od 13 do 19 stopinj Celzija. Ob morju bodo temperature dosegle 20 stopinj.

Še deseti dni dežja
Kot kaže zaenkrat, bo cel prihodnji teden v znamenju občasnih padavin in podobnih temperatur kot v zadnjih dneh. "Še naprej bo spremenljivo vreme. Pogostejše padavine bodo zlasti na zahodu države, na vzhodu pa bo padavin malo in še to le v manjših količinah. Glede temperatur ne bo kakšnih bistvenih sprememb," nam je povedal meteorolog Andrej Velkavrh z Agencije RS za okolje.

Na vprašanje, kdaj lahko pričakujemo izboljšanje in sonce, pa nam je dejal, da "zaenkrat ni videti, da bi se sedanje stanje v naslednjih desetih dneh kaj spremenilo."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.