Slovenija
124 ogledov

Še najmanj 10 dni bo kislo vreme

Žurnal24 main
Poletje in vroči dnevi se zaenkrat še kar izmikajo: še najmanj deset dni bo namreč deževalo. Jutri in v naslednjih dneh bo delno jasno le na vzhodu države.

Danes in ponoči in jutri v zgodnjih urah bo zmerno do pretežno oblačno. Na vzhodu bo povečini suho, drugod pa bodo občasno manjše padavine.

Čez dan se bo v vzhodnih krajih zjasnilo, drugod pa bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami. Teh bo največ v zahodni Sloveniji.

Več informacij o vremenu najdete na našem portalu vreme.net.

Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 11, najvišje dnevne od 13 do 19 stopinj Celzija. Ob morju bodo temperature dosegle 20 stopinj.

Še deseti dni dežja
Kot kaže zaenkrat, bo cel prihodnji teden v znamenju občasnih padavin in podobnih temperatur kot v zadnjih dneh. "Še naprej bo spremenljivo vreme. Pogostejše padavine bodo zlasti na zahodu države, na vzhodu pa bo padavin malo in še to le v manjših količinah. Glede temperatur ne bo kakšnih bistvenih sprememb," nam je povedal meteorolog Andrej Velkavrh z Agencije RS za okolje.

Na vprašanje, kdaj lahko pričakujemo izboljšanje in sonce, pa nam je dejal, da "zaenkrat ni videti, da bi se sedanje stanje v naslednjih desetih dneh kaj spremenilo."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.