Še naprej bo deževalo

Foto: Žurnal24 Spletna stran vreme.net. FOTO: Zurnal24
Ponoči bo še naprej deževalo. Nič kaj lepše vreme ni napovedano za ponedeljek in torek.
Oglej si celoten članek

Za danes je bilo sicer napovedano povišano plimovanje morja in celo poplave na najnižjih delih obale, vendar pa se napoved ni uresničila.

Več informacij o vremenu lahko poiščete na spletni strani vreme.net.

Ponoči bo oblačno s padavinami, ob morju bo tudi zagrmelo in na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Snežna meja bo na okoli 900 metrih nadmorske višine.

Oblaki in dež
Jutri bo sonce na severovzhodu države, drugje pa bo oblačno in večinoma deževno. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, ob morju 8, najvišje dnevne od 4 do 8 stopinj Celzija. V vzhodni Sloveniji bodo temperature dosegle 10, ob morju pa 14 stopinj Celzija.

Če imate posnetke poplavljenih področij, pošljite fotografije na mobilno številko ali elektronski naslov naveza@zurnal24.si. Mobilna številka za pošiljanje SMS-ov ali MMS-ov s slikami: 4224. Pred besedilo oziroma v polje Zadeva vpišite ključno besedo NAVEZA.

V sredo znova sonce
Tudi v krajih zahodno in južno od nas bo večinoma oblačno, občasno bo še deževalo. Nekaj sonca bo v krajih vzhodno od nas.

V sredo bo na zahodu in v sredini države znova posijalo sonce, na vzhodu pa bodo še možne padavine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.