Še nas bo močilo

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Nedeljo so že zaznamovale posamezne plohe in nevihte, ki se bodo pojavljale tudi popoldne in še v prihodnjih dneh. Sicer bo naslednje dni bolj sveže, pravi dežurni prognostik.
Oglej si celoten članek

"Jutri bo vreme podobno današnjemu, plohe in nevihte se bodo pojavljale predvsem v hribovitem svetu, popoldne bo sonce, temperature pa podobne današnjim," je povedal Aleš Poredoš, dežurni prognostik z Agencije RS za okolje (ARSO). 

Že v torek se bo vreme v popoldanskih urah spet nekoliko poslabšalo, saj bo naše kraje s severa prešla oslabljena fronta, ki bo kriva za krajevne padavine tudi v noči na sredo. Na Primorskem bo večinoma suho, proti večeru naj bi začela pihati šibka burja.

Sveže bo
V sredo bo povečini sončno in nekoliko hladneje. "Do konca tedna je potem vreme videti povečini suho, bo pa nekoliko hladneje oziroma bolj sveže, vsaj čez dan, vključno do petka oziroma sobote. Nato bodo temperature spet nekoliko poskočile navzgor," je še pojasnil Poredoš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.