Slovenija
25 ogledov

Še nas bo močilo

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nedeljo so že zaznamovale posamezne plohe in nevihte, ki se bodo pojavljale tudi popoldne in še v prihodnjih dneh. Sicer bo naslednje dni bolj sveže, pravi dežurni prognostik.

"Jutri bo vreme podobno današnjemu, plohe in nevihte se bodo pojavljale predvsem v hribovitem svetu, popoldne bo sonce, temperature pa podobne današnjim," je povedal Aleš Poredoš, dežurni prognostik z Agencije RS za okolje (ARSO). 

Že v torek se bo vreme v popoldanskih urah spet nekoliko poslabšalo, saj bo naše kraje s severa prešla oslabljena fronta, ki bo kriva za krajevne padavine tudi v noči na sredo. Na Primorskem bo večinoma suho, proti večeru naj bi začela pihati šibka burja.

Sveže bo
V sredo bo povečini sončno in nekoliko hladneje. "Do konca tedna je potem vreme videti povečini suho, bo pa nekoliko hladneje oziroma bolj sveže, vsaj čez dan, vključno do petka oziroma sobote. Nato bodo temperature spet nekoliko poskočile navzgor," je še pojasnil Poredoš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.