Se odpravljate na morje? Nikar.

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vreme bo tudi v naslednjih dneh sončno, izogibajte pa se nižinam in obali.
Oglej si celoten članek

Za današnji popoldan vremenoslovci z Agencije RS za okolje (Arso) napovedujejo lepo in sončno vreme, po nekaterih nižinah in ob morju pa je megla. Podobna slika bo tudi v nedeljo, ki bo glede na temperature in vreme odlična priložnost za lep izlet, a ne na morje. 

V nedeljo bo prav tako jasno, ponekod po nižinah in ob morju bo spet megla, ki bo lahko trajala večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do -1, ob morju okoli 6, najvišje dnevne temperature v krajih z dolgotrajno meglo okoli 3, drugod od 8 do 12 stopinj Celzija.

Suho silvestrovo

Medtem, ko bo drugod jasno, bo megla tudi v ponedeljek prav ob morju in po nižinah. V torek se bo od vzhoda postopno pooblačilo, temperature pa bodo nekoliko nižje. Proti večeru ali v noči na sredo bo na Primorskem zapihala tudi burja.

Glede na verjetnostno napoved Državne meteorološke službe, bo v sredo oblačno vreme, z najvišjimi dnevnimi temperaturami med 1 in 9 stopinjami Celzija. Silvestrovo bo suho, morda bo ponekod tudi pretežno jasno, najvišje dnevne temperature pa bodo od -1 do 5 stopinj Celzija.

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.