Slovenija
18 ogledov

Se odpravljate na morje? Nikar.

Danes in jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. (Foto: Žurnal24 main
Vreme bo tudi v naslednjih dneh sončno, izogibajte pa se nižinam in obali.

Za današnji popoldan vremenoslovci z Agencije RS za okolje (Arso) napovedujejo lepo in sončno vreme, po nekaterih nižinah in ob morju pa je megla. Podobna slika bo tudi v nedeljo, ki bo glede na temperature in vreme odlična priložnost za lep izlet, a ne na morje. 

V nedeljo bo prav tako jasno, ponekod po nižinah in ob morju bo spet megla, ki bo lahko trajala večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do -1, ob morju okoli 6, najvišje dnevne temperature v krajih z dolgotrajno meglo okoli 3, drugod od 8 do 12 stopinj Celzija.

Suho silvestrovo

Medtem, ko bo drugod jasno, bo megla tudi v ponedeljek prav ob morju in po nižinah. V torek se bo od vzhoda postopno pooblačilo, temperature pa bodo nekoliko nižje. Proti večeru ali v noči na sredo bo na Primorskem zapihala tudi burja.

Glede na verjetnostno napoved Državne meteorološke službe, bo v sredo oblačno vreme, z najvišjimi dnevnimi temperaturami med 1 in 9 stopinjami Celzija. Silvestrovo bo suho, morda bo ponekod tudi pretežno jasno, najvišje dnevne temperature pa bodo od -1 do 5 stopinj Celzija.

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.