Sejem za zaposlitve

Foto: Žurnal24 Prikazali bomo trenutne možnosti na trgu dela, pravi Matjaž Verbič z novomeškega
Delo. Jutri ga bo na stojnicah ponujalo 34 delodajalcev.
Oglej si celoten članek

Na kariernem in zaposlitvenem sejmu, ki ga skupaj z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine pripravlja novomeška območna služba zavoda za zaposlovanje, se bo jutri med 10. in 14. uro v Kulturnem centru Janeza Trdine predstavilo 34 delodajalcev.

Pripravljajo tudi vrsto predavanj, med drugim o načrtovanju poklicne kariere, oblikovanju zaposlitvenih ciljev, možnostih zaposlovanja v državah Evropske unije ter različnih možnostih dela in zaposlovanja v kmetijstvu. Matjaž Verbič, organizator sejma z zavoda za zaposlovanje, pravi, da sejem prinese tudi konkretne dogovore o zaposlitvi: “Lani se je 21 udeležencev sejma z delodajalci dogovorilo za zaposlitev.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.