Serijskemu vlomilcu stopili na prste

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V eni noči se je lotil kar dveh objektov.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Ljubljana so v ponedeljek zvečer prijeli 36-letnega osumljenca vloma v trgovino v Vevčah. Osumljeni je nekaj po 22. uri s kladivom vlomil skozi vhodna drsna vrata vetrolova trgovine in nato razbil še vhodna vrata trgovine. Pregledal je prostore pod blagajnami, nato pa iz skladišča odtujil več škatlic cigaret v vrednosti 825 evrov. 

Preiskava pa je pokazala, da to ni bil edini osumljenčev greh. Istega dne je okrog 2.20 vlomil v prostore bencinskega servisa na Barjanski cesti v Ljubljani, od kjer je prav tako odtujil večje število cigaret. 

Izkazalo se je, da je osumljeni 15. oktobra vlomil v prostore trgovine v Ivančni Gorici. Nekaj po 23. uri je takrat vlomil skozi vhodna vrata ter odtujil večje število cigaret in žganih pijač. 

Osumljenca so privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. 36-letni osumljenec je že bil obravnavan za tovrstna kazniva dejanja.

Pogumno Prodajalec tako obračunal z roparjema

Rop v Preserjah Preserje: Ropar grožnje podkrepil z nožem

*Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:34 27. Oktober 2017.

    Koliko je pa ukradel cmerar iz najbolj moralne in ciganske vlade, ki krade 24 ur/dan ?

  • 10:49 27. Oktober 2017.

    nič v primerjavi z bančno luknjo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.