Šest policijskih ekip nad strelca brez pištole

Foto: Žurnal24 Posredovanje zaradi groženj v Ljubljani Foto: Žurnal24 Posredovanje zaradi groženj v Ljubljani Foto: Žurnal24 Posredovanje zaradi groženj v Ljubljani Foto: Žurnal24 Posredovanje zaradi groženj v Ljubljani
Neznanec je grozil, da bo streljal, a policisti pištole niso našli.
Oglej si celoten članek

Enega od poslovnih objektov na Devovi ulici v Šiški je zgodaj popoldne obkolilo več policijskih enot. Po prejemu prijave, da naj bi tedaj še neznani moški grozil, da bo ubil enega od zaposlenih na tej lokaciji, so policisti na pomoč prihiteli s kar šestimi policijskimi vozili.

Kraj in vstop v stavbo, kjer naj bi moški grozil, da bo streljal, so takoj zavarovali s policijskim trakom, preko katerega niso spustili nikogar. Moškemu so zaradi groženj policisti odvzeli prostost, ga pregledali in zaslišali. Orožja, s katerim naj bi grozil, pa policisti pri njem niso našli.

Pozno popoldne so na policijski upravi Ljubljana potrdili, da "policisti preiskujejo sume kaznivega dejanja nasilništva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:20 4. December 2014.

    jaz sem razumel iravadi-ja,kako si lahko strelec brez pištole

  • 08:57 4. December 2014.

    Ja, in samo pri nas imamo paciente, ki so tako "pametni" in jasnovidni, da takoj vedo, ali ima tip res …

  • 07:23 4. December 2014.

    Imjam bre kaljkujlator. Budalo, to ti je šmajser.<br />Pa da sredjim raćune.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.