Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Šest policijskih ekip nad strelca brez pištole

Posredovanje zaradi groženj v Ljubljani
1/4
Žurnal24 main
Neznanec je grozil, da bo streljal, a policisti pištole niso našli.

Enega od poslovnih objektov na Devovi ulici v Šiški je zgodaj popoldne obkolilo več policijskih enot. Po prejemu prijave, da naj bi tedaj še neznani moški grozil, da bo ubil enega od zaposlenih na tej lokaciji, so policisti na pomoč prihiteli s kar šestimi policijskimi vozili.

Kraj in vstop v stavbo, kjer naj bi moški grozil, da bo streljal, so takoj zavarovali s policijskim trakom, preko katerega niso spustili nikogar. Moškemu so zaradi groženj policisti odvzeli prostost, ga pregledali in zaslišali. Orožja, s katerim naj bi grozil, pa policisti pri njem niso našli.

Pozno popoldne so na policijski upravi Ljubljana potrdili, da "policisti preiskujejo sume kaznivega dejanja nasilništva."

Komentarjev 4
 • Avatar strauski
  strauski 09:20 04.december 2014.

  jaz sem razumel iravadi-ja,kako si lahko strelec brez pištole

 • Snežinko 08:57 04.december 2014.

  Ja, in samo pri nas imamo paciente, ki so tako "pametni" in jasnovidni, da takoj vedo, ali ima tip res kaj v roki ali nič, kajne iravadi?Se ti ne zdi, da je tako grožnjo treba ustrezno preveriti? kaj pa ...prikaži več če bi res imel pištolo, koga ubil in ne bi policaji nič naredili? Potem bi pa spet pljuval čez njih, kajne? Ko jih boš rabil boš pa ves slinast...Če nimaš bolj pametnega za napisat bodi drugič raje tiho!

 • PasjiDrekiVsepovsod 07:23 04.december 2014.

  Imjam bre kaljkujlator. Budalo, to ti je šmajser.Pa da sredjim raćune.