Seznam zaslužkov za manipulacijo?

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Plače ravnateljev. “V prikazani plači je zajet poračun ur,” je razložil prvi na objavljeni lestvici.
Oglej si celoten članek

“Imam čisto vest. Zaslužim okoli 1.800 evrov na mesec. Plača, ki je prikazana, je zajela poračun učnih ur še od septembra,” je za Žurnal24 pojasnil Rajko Fajt, ravnatelj Elektro in računalniške šole Šolskega centra Ptuj, sicer viden član SDS, in rekorder na razpredelnici zaslužkov ravnateljev, ki jih je na spletni strani objavila vlada. Tam je razvidno, da naj bi imel Fajt dobrih šest tisoč evrov bruto plače. Povedal je, da je bil ta znesek izreden, saj je v njem “zajet poračun za poučevanje na višji šoli od septembra do marca”.

Ivan Ketiš, ravnatelj Serša Maribor, pa je prepričan, da je vlada zaslužke objavila zaradi nestrinjanja nekaterih ravnateljev po združevanju srednjih šol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:08 15. Junij 2012.

    Dokler je vs sloveniji veliko takih ki težko delajo za borih 500-700€ na mesec visokeh plač ne toleritam..<br /><br />Še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.