Si želite povečati limit, pa ne dobite odobritve?

Višji limit lahko pridobite brez težav. Plačate le polovične stroške.
Oglej si celoten članek

Foto: NKBM NKBM Osebni paketni račun Futurist sedaj, poleg osmih sodobnih bančnih storitev, omogoča še 2-kratnik obstoječega limita, kot ga imate zdaj pri drugi banki, za njegovo prvo odobritev pa plačate le polovične stroške. 

Sodobne bančne storitve postajajo dnevna rutina vsakega uporabnika. To so mobilna in spletna banka, sodobne plačilne kartice in njihovo zavarovanje ter varnostni sms. Da bo poslovanje še bolj gladko, so novi komitenti ali povratniki Nove KBM v osrednji Sloveniji zdaj upravičeni tudi do brezplačnega dvigovanja na vseh bankomatih po Sloveniji. 

Račun Futurist lahko odprete v 5 minutah kar preko spleta, brez obiska poslovalnice. Če se odločite za to futuristično potezo, boste vsak mesec prihranili kar 2,1€. Preverite pogoje in ujemite posebno ponudbo, ki velja le do 17. januarja 2017.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:09 21. November 2016.

    KBM je najbolj lopovska banka pri nas. Kraja oziroma zaseg delnic je vrh norčevanja lastnikov iz ljudi! In zdaj naj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.