Slovenija
325 ogledov

Si želite povečati limit, pa ne dobite odobritve?

Višji limit lahko pridobite brez težav. Plačate le polovične stroške.

NKBM  | Avtor: NKBM NKBM
Osebni paketni račun Futurist sedaj, poleg osmih sodobnih bančnih storitev, omogoča še 2-kratnik obstoječega limita, kot ga imate zdaj pri drugi banki, za njegovo prvo odobritev pa plačate le polovične stroške. 

Sodobne bančne storitve postajajo dnevna rutina vsakega uporabnika. To so mobilna in spletna banka, sodobne plačilne kartice in njihovo zavarovanje ter varnostni sms. Da bo poslovanje še bolj gladko, so novi komitenti ali povratniki Nove KBM v osrednji Sloveniji zdaj upravičeni tudi do brezplačnega dvigovanja na vseh bankomatih po Sloveniji. 

Račun Futurist lahko odprete v 5 minutah kar preko spleta, brez obiska poslovalnice. Če se odločite za to futuristično potezo, boste vsak mesec prihranili kar 2,1€. Preverite pogoje in ujemite posebno ponudbo, ki velja le do 17. januarja 2017.

 

Komentarjev 1
  • Ferluci 08:09 21.november 2016.

    KBM je najbolj lopovska banka pri nas. Kraja oziroma zaseg delnic je vrh norčevanja lastnikov iz ljudi! In zdaj naj bi pri njih varčevali ?? Ha ha ta je pa dobra ..res imajo spomin mrtve ribice. Očitno živijo le še ...prikaži večše od zavajanja ljudi in obresti limitov varčevalcev.