Silovito trčenje v Ljubljani, več poškodovanih

Foto: GB Maribor Fotografija je simbolična
Foto: GB Maribor Fotografija je simbolična
V desetih minutah tri nesreče in devet poškodovanih. Veliko dela za reševalce. Zaradi nesreče zaprta cesta.
Oglej si celoten članek

Ob 19.20 je do hujše nesreče prišlo v Ljubljani na križišču Dunajske in Linhartove ceste. Trčili sta dve osebni vozili. Pri tem se je poškodovalo pet oseb. 

Reševalci NMP so poškodovane prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, s tehničnim posegom odprli vrata vozila in rešili poškodovane osebe, počistili razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana.

Zaradi nesreče je bila ob 21.30 še vedno zaprta Dunajska cesta v križišču z Linhartovo cesto proti obvoznici. 

Nekaj minut pred omenjeno nesrečo sta se na naših cestah zgodili še dve prometni nesreči. 

Najprej so morali posredovati v občini Škofja Loka. Na cesti proti Praprotnim je ob 19.11 vozilo zapeljalo s ceste. Ena oseba se je pri tem poškodovala. 

Posredovali so gasilci PGD Škofja Loka, ki so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, vozilo s tehničnim posegom dvignili nazaj na vozišče in nudili pomoč delavcem avtovleke pri nakladanju vozila.

Šest minut kasneje se je nesreča zgodila na cesti Koseze - Mengeš v občini Vodice. Osebno vozilo se je zaletelo v škarpo in obstalo nevozno na cestišču. V nesreči so se lažje poškodovale tri osebe, ki so same poiskale zdravniško pomoč. 

Gasilci PGD Šinkov Turn so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, vozilo umaknili s cestišča ter počistili razlite motorne tekočine. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.