Slovenija > Črna kronika
14565 ogledov

Silovito trčenje v Ljubljani, več poškodovanih

Prometna nesreča GB Maribor Fotografija je simbolična
V desetih minutah tri nesreče in devet poškodovanih. Veliko dela za reševalce. Zaradi nesreče zaprta cesta.

Ob 19.20 je do hujše nesreče prišlo v Ljubljani na križišču Dunajske in Linhartove ceste. Trčili sta dve osebni vozili. Pri tem se je poškodovalo pet oseb. 

Reševalci NMP so poškodovane prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, s tehničnim posegom odprli vrata vozila in rešili poškodovane osebe, počistili razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana.

Zaradi nesreče je bila ob 21.30 še vedno zaprta Dunajska cesta v križišču z Linhartovo cesto proti obvoznici. 

Nekaj minut pred omenjeno nesrečo sta se na naših cestah zgodili še dve prometni nesreči. 

Najprej so morali posredovati v občini Škofja Loka. Na cesti proti Praprotnim je ob 19.11 vozilo zapeljalo s ceste. Ena oseba se je pri tem poškodovala. 

Posredovali so gasilci PGD Škofja Loka, ki so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, vozilo s tehničnim posegom dvignili nazaj na vozišče in nudili pomoč delavcem avtovleke pri nakladanju vozila.

Šest minut kasneje se je nesreča zgodila na cesti Koseze - Mengeš v občini Vodice. Osebno vozilo se je zaletelo v škarpo in obstalo nevozno na cestišču. V nesreči so se lažje poškodovale tri osebe, ki so same poiskale zdravniško pomoč. 

Gasilci PGD Šinkov Turn so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, vozilo umaknili s cestišča ter počistili razlite motorne tekočine. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.