Sin zabodel očeta

Foto: Žurnal24 Kazen mora biti vzgojna.
V Celju se je popoldne zgodil umor v družinskem krogu. Šlo naj bi za družinski prepir med sinom in očetom, med katerim naj bi sin pograbil nož in očeta zabodel.
Oglej si celoten članek

Na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Celje so danes popoldne ob 16.35 sprejeli klic na pomoč. V enem od blokov, po naših zanesljivih, a neuradnih podatkih gre za blok na Ljubljanski ulici 60 v Celju, naj bi se zgodil umor 59-letnega Celjana.

Kot kažejo prvi neuradni podatki, naj bi šlo za družinski prepir med sinom in očetom, med katerima je tudi v preteklosti večkrat prišlo do nesoglasij. Tokrat pa naj bi sin med prepirom pograbil nož in očeta zabodel. Ta naj bi dobil tako hude poškodbe, da je na kraju dejanja izkrvavel. Policisti, kriminalisti, preiskovalni sodnik in državna tožilka še vedno opravljajo ogled kraja dejanja, zato bo kaj več o tem, kaj naj bi bil motiv za umor, znanega po končani preiskavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.