Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Sin zabodel očeta

Kazen mora biti vzgojna. Žurnal24 main
V Celju se je popoldne zgodil umor v družinskem krogu. Šlo naj bi za družinski prepir med sinom in očetom, med katerim naj bi sin pograbil nož in očeta zabodel.

Na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Celje so danes popoldne ob 16.35 sprejeli klic na pomoč. V enem od blokov, po naših zanesljivih, a neuradnih podatkih gre za blok na Ljubljanski ulici 60 v Celju, naj bi se zgodil umor 59-letnega Celjana.

Kot kažejo prvi neuradni podatki, naj bi šlo za družinski prepir med sinom in očetom, med katerima je tudi v preteklosti večkrat prišlo do nesoglasij. Tokrat pa naj bi sin med prepirom pograbil nož in očeta zabodel. Ta naj bi dobil tako hude poškodbe, da je na kraju dejanja izkrvavel. Policisti, kriminalisti, preiskovalni sodnik in državna tožilka še vedno opravljajo ogled kraja dejanja, zato bo kaj več o tem, kaj naj bi bil motiv za umor, znanega po končani preiskavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.