Sinoči strela ubila še drugega človeka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Strela je zadela v moškega na območju Slavnika.
Oglej si celoten članek

Strela je med nevihto, ki se je razbesnela nad širšim območjem Slavnika, udarila tudi v moškega, ki se je takrat nahajal tam.

Kot je poročal Radio Slovenija, se je nesreča zgodila 200 metrov pod Tumovo kočo. Umrli pri sebi ni imel dokumentov. Policisti so kasneje ugotovili, da gre za 44-letnega moškega doma z Vrhnike. Med pohodom ga je udarila strela, zaradi česar je ta na kraju umrl. 

Strela je udarila v planinca tudi na grebenu pod vrhom Triglava. Ponesrečencu žal reševalci niso mogli pomagati. Več o tem na tej povezavi.

 

* Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:26 28. Avgust 2022.

    Vsak je sam odgovoren za svoje početje. Na žalost tudi za smrt. In takšne neumnosti, neukosti, nepripravljenosti ljudi za pohode …

  • 08:29 28. Avgust 2022.

    A ni mogel pocakati v koci, da mine?

  • 08:12 28. Avgust 2022.

    Žalostno, kako Neumno Naivni so dandanes ljudje , ki niti v Gore ne znajo več hoditi . Ne samo, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.