Skočila v Savo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pri tacenskem mostu v Ljubljani v Savo skočila ženska.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je ženska v reko skočila nekaj pred 11. uro. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana so skupaj s policisti (vključen je bil tudi helikopter policije) in gasilci PGD Sostro, Zalog-Spodnji Kašelj, Črnuče, Ježica, Tomačevo- Jarše, Vižmarje-Brod, Tacen, Gameljne, Litija, Brdo in Stožice preiskali rečno strugo in brežine od Tacna do Kresnic.

"V iskalno-reševalni akciji je sodelovala tudi Enota za podporo vodenja MOL, v pripravljenosti pa so bili tudi potapljači iz Podvodne reševalne službe Ljubljana," so še zapisali na Upravi.

Umrla v bolnišnici

Našli so jo nekaj po 13. uri na sipinah v Spodnjih Gameljnah. Gasilci so jo potegnili na kopno in začeli z oživljanjem, nato pa so jo predali v oskrbo reševalcem ljubljanskega kliničnega centra.

Ženska je nato v popoldanskih urah umrla. "Glede na zbrana obvestila dogodek nima znakov kaznivega dejanja," je za zurnal24.si sporočila Maja Ciperle Adlešič, tiskovna predstavnica PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.