Slovenija > Črna kronika
83 ogledov

Skočila v Savo

Iskanje fanta, ki je skočil v Savo Saša Despot
Pri tacenskem mostu v Ljubljani v Savo skočila ženska.

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je ženska v reko skočila nekaj pred 11. uro. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana so skupaj s policisti (vključen je bil tudi helikopter policije) in gasilci PGD Sostro, Zalog-Spodnji Kašelj, Črnuče, Ježica, Tomačevo- Jarše, Vižmarje-Brod, Tacen, Gameljne, Litija, Brdo in Stožice preiskali rečno strugo in brežine od Tacna do Kresnic.

"V iskalno-reševalni akciji je sodelovala tudi Enota za podporo vodenja MOL, v pripravljenosti pa so bili tudi potapljači iz Podvodne reševalne službe Ljubljana," so še zapisali na Upravi.

Umrla v bolnišnici

Našli so jo nekaj po 13. uri na sipinah v Spodnjih Gameljnah. Gasilci so jo potegnili na kopno in začeli z oživljanjem, nato pa so jo predali v oskrbo reševalcem ljubljanskega kliničnega centra.

Ženska je nato v popoldanskih urah umrla. "Glede na zbrana obvestila dogodek nima znakov kaznivega dejanja," je za zurnal24.si sporočila Maja Ciperle Adlešič, tiskovna predstavnica PU Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.