Skok na prostem

Foto: Žurnal24 Mariborčani bodo novo leto pričakali na prostem, kjer bodo nastopili Boštjan Bra
Praznično. Zabave na Ptuju, v Slovenj Gradcu in Murski Soboti
Oglej si celoten članek

Na Ptuju je vsak dan odprta pravljična dežela na Puhovi ulici – poleg cirkuškega programa, otroških delavnic in prihoda ledenega moža s kočijo bo 31. decembra opoldne otroke pozdravil dedek Mraz. Tudi v najstarejšem slovenskem mestu bo poskrbljeno za silvestrovanje na prostem, in sicer od 20. ure pred mestno hišo, kjer bo igral Petovia kvintet.

V Slovenj Gradcu se prav tako pripravljajo na praznovanje novega leta na prostem. Prehod iz starega v novo leto bosta zaznamovala ognjena predstava in neonski šov. Silvestrovanje se bo začelo ob 22. uri, nastopila bo skupina Veritas. Tudi v Murski Soboti bo organizirano silvestrovanje na prostem. Od 21. ure bosta zbrane zabavala Blue Planet in Sončna uprava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.