Skrivnostna selitev ameriških marincev iz vile

Foto: Bralec Selitev marincev Foto: Bralec Selitev marincev Foto: Bralec Selitev ameriških marincev Foto: Bralec Selitev ameriških marincev Foto: Bralec Selitev ameriških marincev Foto: Bralec Selitev ameriških marincev Foto: Bralec Selitev ameriških marincev Foto: Bralec Selitev ameriških marincev Foto: Bralec Selitev ameriških marincev Foto: Bralec Selitev ameriških marincev
Veleposlaništvo. Ker gre za občutljivo temo, nam niso mogli pojasniti, kam in zakaj z Vrtače odhajajo ameriški marinci.
Oglej si celoten članek

"Ameriški marinci se očitno selijo iz vile Pirkmajer na Vrtači. Že ves teden vse pospravljajo in od jutra do večera razbijajo neke betonske bloke," nam je sporočil bralec, ki živi v bližini, in poslal nekaj fotografij.

Varujejo osebje

Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani smo vprašali, kam se selijo marinci, zakaj, kaj pomeni hrup ob njihovem odhodu in za kaj se material, ki ga selijo, uporablja.

"Ameriški marinci, ki opravljajo naloge na ameriškem veleposlaništvu v Ljubljani, igrajo pomembno vlogo pri zagotavljanju varnosti veleposlaništva in osebja. V odgovor na vaša vprašanja pa vam lahko sporočimo le to, da veleposlaništvo ne komentira specifičnih vprašanj, povezanih z varnostjo veleposlaništva in osebja," je bil jedrnat Daniel S. Mattern, ataše za medije in kulturo. Ameriško veleposlaništvo, ki ga varujejo marinci, je sicer na Prešernovi cesti v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 19:34 26. Avgust 2013.

    Ne vem, kako lahko nepismeni osebki sploh kaj komentirajo.<br />Čas je, da se končno vrnejo v osnovno šolo.<br />Po spodnjih …

  • 16:26 26. Avgust 2013.

    Kalimero te je naredu !!

  • 16:26 26. Avgust 2013.

    Kalimero te je naredu !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.